Purple Heart Set Pointer

Lagi Orang Hilang Belum Dijumpai


Assalamualaikum : Maryam Jamilah Bte Ahmad Komari menghilangkan dri pada hr jumaat 5/4/2013 dan xdpt dikesan sehingga kehari ini..

Saya mohon bantuan semua orang agar saya dapat brjumpa semula adik saya, Mohon pertolongan dari semua, ibu kami sedang sakit di rumah...

Nama abang kepada (MARIAM): Mohd Mohd Marjan b Ahmad komari.
No, Telefon: 012-6196550

FB abangnya : https://www.facebook.com/mohd.marjan
FB Mariam Jamalah : https://www.facebook.com/mohd.marjan

Pertolongan anda amat kami hargai....

-SHARE & HEBAHKAN- 

#Malaysia! Networks hanya sekadar berkongsi segala maklumat boleh terus hubungi abang beliau :)

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


header free untuk siapa berminat..




saya ingin bagi free header untuk girl2 sahaja..kalau boy nak pakai pun boleh..hehehe...
sekira nya anda menguna kan header ni..jangan lupa credit ye..tapi header ni simple sahaja..


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Lilin tidak mudah cair



MAKAN malam dengan sinaran cahaya lilin memang romantik. 
Tetapi malangnya, lilin pula cepat cair sebelum hidangan habis.
Untuk mengatasinya, masukkan lilin ke dalam peti sejuk sebelum digunakan. 
Dengan cara itu, lilin anda akan menyala dengan perlahan dan tidak mudah cair.

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


BIJI CILI MUDAH LUMAT



MASAKAN sambal tumis memang sedap dimakan tetapi awas, biji cili yang tidak lumat dikisar boleh membahayakan kesihatan. Pastikan anda mengisar cili kering atau cili segar sehingga bijinya lumat. Untuk memudahkannya, masukkan sedikit minyak masak semasa mengisar cili berkenaan.

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Proxy List (UPDATE 05/04/2013)



p/s : update baru nye..sorry hari ni kurang update :)

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


blog yang kecewakan pembaca


jangan terasa wahai pemilik blog...saya bukan apa..kadang2 saya nak masuk kedalam blog orang untuk mencari ilham..ada yang buat invite only...jadi orang benci untuk masuk kedalam blog tu lagi...kenapa nak kene buat macam tu? haizzz...susah juga macam ni...jika taknak bagi orang tengok blog anda..buat private terus..jangan nak kene invite je...pada penghuni blog2 maaf ye  sebab kene cakap macam ni...:)

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


perdayakan orang sebagai DOKTOR


Perhatian!!!!
Kalau anda sayangkn isteri anda, anak anda,adik & kakak serta kawan2,TOLONG baca ni sampai abis..

Untuk perhatian semua,individu yg mengaku Doktor ni adlh PENIPU..Dia hanya menyamar sbg Doktor utk menipu mangsa...Target utama dia adlh ibu mengandung & isteri org...

Dia akan minta mangsa utk mms/ berikan gmbar2 sulit spt perut, punggung, breast & Miss V.. Mangsa2 yg percaya dia Doktor,akan terpedaya...

Details: 
Nama FB Palsu: CT ERA
Nama FB sebenar: Raymond Ramen
No Tel: 019 3084832
017 8837077

Selain menggunakan nama Ct Era,dia juga menggunakan nama DR. ISKANDAR utk memperdaya mangsa..

1 like = selamatkan 10org
1 share = selamatkan 100org

Please Like & Share to save all your frens & family..



Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


PERBEZAAN LELAKI DAN WANITA


1.PERMIKIRAN
lelaki
i.Menyelesaikan masalah dengan daya fikiran dalaman
ii.Memberi tumpuan pada tujuan dan matlamat.
Wanita
i.Menyelesaikan masalah dengan cara berbincang dan menyatakan apa yang difikirnya
ii.Memberi tumpuan pada cara penyelesaian.
2.PERASAAN1
Lelaki
i.Bercakap tentang hal atau perkara objektif.
ii.kurang peka dengan perasaan orang lain.
Wanita
i.Bercakap tentang perasaan.
ii.Peka dengan perasaan orang lain.
3.KEMAHIRAN
Lelaki
i.Kurang memahami komunikasi bukan lisan (gerak-geri).
ii.Memberi kepercayaan melalui perbuatan.
Wanita
i.Peka dengan komunikasi bukan lisan.
ii.Memberi kepercayaan dengan berkongsi cerita dan berbicara.

P/S : kita ada perbezaan antara lelaki dan perempuan...tapi macam mana pun kita tetap manusia kan? :)

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 03/04/2013)



p/s : update lewat sikit..sorry ya semua :)

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


berjalan-jalan



salam 1 malaysia...wah...penat juga hari ni saya berjalan di pasar malam langgar kedah...besar tau tempat dia..tapi tak setanding kuala lumpur lah...hari ni banyak aktiviti saya tak buat..seperti ber blogging dan blogwalking..:( sedih je...tapi apa2 pon saya tetap update untuk awak semua agar awak semua dapat membaca entri dengan tenang..hikhik...awak semua dah makan? kalau belum...bagus lah..sebab makan malam orang cakap punca kegemukan...ok lah..saya celoteh lama2 pun nanti awak semua bosan nak baca..


p/s : jika chat kat box saya sila tinggal link betul2 sebab saya nak pergi tempat awak untuk tengok entri susah...^_^

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


tanda2 ganguan jin


1) Sakit kepala selepas waktu asar ke atas.
2) Badan terasa berat dan malas.
3) Sukar mendapat jodoh.
4) Badan terasa bisa-bisa.
5) Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6) Sukar tidur malam.
7) Sakit pinggang tanpa sebab.
8 ) Sakit dada bila waktu asar keatas.
9) Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10) Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11) Bermimpi jatuh dari tempat tinggi.
12) Bermimpi di tempat yang kotor.
13) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar
14) Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15) Bayi kerap menangis.
16) Bunyi guli jatuh diatas syiling.
17) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
18) Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali
19) Malas beribadat.
20) Nyanyuk ketika usia lanjut.
21) Panas baran.
22) Sikap berubah secara mendadak.
23) Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
24) Suka melakukan tabiat buruk.
25) Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
26) Kerap keguguran.
27) Gagal melakukan hubungan kelamin.
28) Mengantuk bila dengar al-quran.
29) Bermimpi seram yang menakutkan.
30) Darah haid turun lebih 15 hari.
31) Batuk yang berpanjangan.
32) Selalu ditindih ketika tidur.
33) Kuat berangan.
34) Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
35) Nafsu seksual yang melampau.
36) Selalu melihat kelibat dirumah.
37) Terasa diri selalu diperhatikan.
38) Mandul.
39) Kerap mendengar sesuatu bisikan.
40) Melihat jin secara terus.
41) Sakit mental atau gila.
LA ILAHA ILLALLAH WAH DAHU LAA SYARIKALAH, LAHUL MULKU WA LAHUL HAMDU, WA HUWA ALA KULLI SYAI'IN QADIR. (tidak ada sembahan kecuali Allah, Robb satu-satunya dan tiada sekutu bagi-Nya, hanya milik-Nya-lah segala puji, dan dia adalah maha berkuasa atas segala sesuatu) Amalkan zikir di atas 100x tiap2 pagi & petang selama sebulan, insyaAllah diri anda akan dipagar dan gangguan jin pun akan beransur hilang.

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Proxy List (UPDATE 02/04/2013)




P/S : JIKA PROXY TAK BOLEH MASUK COMMENT KEPADA SAYA TERIMA KASIH

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


budak yang hilang di jumpai



budak yang telah hilang ini sekarang sudah dijumpai menurut pihak-pihak tertentu..pada yang share atau like pic sebelum ni..tolong info yang budak perempuan ini telah dijumpai..jangan nak memandai tokok tambah lak ek..kang ade kene kick nanti...hahaha..by the ways..pihak "tertentu" tu ucapkan banyak terima kasih kerana prihatin..bukan pada saya sorang je yang die terima kasih..tapi siapa2 yang tengok dan share blog saya ni...saya bebesar hati ucapkan kepada budak perempuan itu..selamat kembali adik!! 


STATUS : DIJUMPAI

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Kanak2 hilang

Sharing .........Kanak2 hilang Anak kepada rakan saya telah didapati hilang pada jam 1ptg semalam. Kawasan hilang adalah area Masjid Negeri Pulau Pinang. Details kanak-kanak ini : Nama kanak-kanak : Nur Damia Batrisyia Umur : 5 Tahun Tinggi : 105 cm Ciri – ciri :Memakai baju sama seperti di gambar Kawasan Hilang : Area masjid negeri,Pulau Pinang. Kemungkinana sudah di bawa keluar dari Pulau Pinang. Sila hubungi Ibu kanak-kanak : Arina bt Khamis , no hp 0174304353 Mohon forward seramai yang boleh. Hari ini kita membantu beliau mungkin esok tuhan akan membantu kita dan sama-sama kita berdoa agar anaknya ditemukan dengan keadaan selamat dan segera! Amin. Terima kasih atas keprihatinan anda semua.


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Proxy list (UPDATE 01/04/2013)

 
  jika anda tidak tahu macam mana nak install proxy dalam list anda sila ke cara guna proxy

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye