Purple Heart Set Pointer

Proxy List ( UPDATE 31/03/2013)

P/S : proxy list hari ni nye banyak..sila lah pilih salah 1 ek..comment di perlukan jika ada failed


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Kawan Ku Amy Sanpeng



assalamualaikum!! korang tau tak ni siapa? haaa..ni la kawan saya dan awek nya...jangan marah ek AMY nanti kene jual~ dia ni suka berpoya-poya dengan perempuan..jaga2 la wahai kaum hawa..hikhik...tujuan saya tunjuk pic ni sebab saje2 jangan nak marah saya ek..ni hot pic ni ahakss~

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


tiada mood

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :) saya hari ni kurang mood nak taip..insha allah..jika esok saya online saya akan update yang best2 untuk awak2 semua membaca...sampai kan salam saya pada hati awak semua untuk menanti apa yang akan di update kan huhu..pada sehabat yang kunjung..sila tinggalkan link dengan lengkap..jika tidak saya susah nak pergi ke blog awak2..selamat berbloging!!


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 29/03/2013 +8 GMT 11:40pm)

P/S : sorry semua..saya update kan untuk awak2 awal sikit

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 29/03/2013)

ada apa-apa comment guna fb..saya akan betulkan

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


seharian diluar

assalamualaikum and selamat malam semua!! saya baru balik dari memancing dan jalan2 di luar..rasa nya sangat2 letih bila dah sampai rumah..huhuhu..yesss!!! akhir nya saya berjaya jugak pakai printer...baru sahaja beli hari ni...hehe...guna duit yang di simpan selama 2-3bulan..biasa lah..kerja ambik upah menoreh...lama sikit lah nak dapat barang2 yang mahal...apa2 pun syukur alhamdullilah...

P/S : jangan jeles ek...nanti kene jual :P

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 28/03/2013)

P/S kalau nak copy sila tekan ctrl+C dan terus bukak notepad dan paste dekat dia

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


makanan yang banyak

wah..banyak kan makanan ni? ni lah saya beli kat pasar malam hari ni..sejak perut saya dah tak sakit lagi ni..saya selalu makan malam yang banyak...sahaja nak tunjuk apa yang saya beli tadi..hikhikhik...

P/S : yang baju ungu tu mak saya...hihihi...nak join sekali? meh2..

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Masakkan Dari Mak Saya

assalamualaikum!! hari ni mak saya masak speciel untuk anak tersayangnya...iaitu..ikan kembung atau lebih di kenali ikan termenung! tapi ni masak kicap...jangan tengok masak kicap je da cakap saya ni tak ada taste...rempah dan bahan2 banyak di masukkan untuk sihatkan badan..macam herba..tak percaya? cuba lah suruh mak awak buat..hihihi...

P/S : kalau mak awak buat tu..bagi saya sikit ek..ahaks!

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


mengantuk

hai semua bloger..rajin awak2 semua berjalan kan..saya dah mengantuk ni...by the way..saya nak ucapkan selamat malam untuk kawan2 bloger... p/s : jangan tidur lewat..nanti kesihatan tidak dijaga


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 27/03/2013)


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


buang sampah merata-rata

hai semua!! apa yang anda tengok ni ye? ni lah orang yang tak berhati perut buang sampah dan sampah masyarakat di KG SUNGAI KAP,NAMI KEDAH..bukan ape..tujuan saya post entri ni sebab geram dah dengan diorang...nak marah nanti kata saya ni jahat..bila tak marah diorang naik lemak!! adeh..susah macam ni kalau orang depan rumah saya ni..apa yang dia tak puas hati pun tak tahu..jadi pihak polis tolong ambil tindakkan diorang yang minum air ketum + ubat batuk di depan rumah saya ni..kadang-kadang diorang ada dadah di tangan..saya pernah buat report..tapi tak ambil sebarang tindakkan..harap beri kerjasama..


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Proxy list (UPDATE 26/03/2013)


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 25/03/2013 4PM +8GMT)

119.167.231.184:80 61.166.55.153:11808 64.237.49.53:3128 180.96.71.92:80 190.52.124.38:80 180.96.71.91:80 120.194.22.114:3128 219.223.252.150:56142 218.207.82.93:3128 218.204.131.250:3128 75.75.226.72:3128 192.110.160.24:8080 5.34.244.212:8080 199.91.172.25:3128 199.91.174.6:3128 173.255.142.206:8080 173.193.200.199:3128 192.211.50.176:8080 216.230.230.57:8080 218.19.175.236:11111 198.27.79.149:8080 23.29.118.155:3128 91.228.53.28:8080 63.141.249.37:8080 190.52.122.36:8080 218.189.88.190:3128 5.135.81.16:8080 74.221.211.12:8080 202.203.208.23:808 178.18.17.208:8080 208.68.37.137:8080 221.229.119.186:80 202.38.173.64:3128 124.67.69.52:8003

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


kurang kan guna audio dalam blog

pertama kali saya hendak mintak maaf siapa yang ada audio didalam blog..kadang kala masalah GC (google chrome) plugin die akan gune lebih jika kita bukak blog tu..saya cadangkan remove kan audio tu sbb para bloger akan kecewa jika plugin dia crash..saya dapat info ni dari kawan facebook saya..terima kasih kerana membaca... p/s : jika awak-awak marah...sabar dengan iman ye..sebab saya bagi info ni untuk kebaikan blog awak juga...


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 25/03/2013)

198.154.114.118:8080 192.95.14.4:3128 173.213.96.229:3128 200.27.175.70:3128 190.52.124.38:80 173.255.142.206:3128 192.110.160.24:8080 192.157.49.51:8080 64.237.49.53:8080 75.75.226.72:3128 218.19.175.236:11111 173.213.113.111:3128 173.193.200.199:3128 199.91.174.6:3128 66.55.153.226:8080 198.27.79.149:8080 23.29.118.155:3128 199.91.172.25:3128 5.135.81.16:3128 192.211.50.176:8080 216.230.230.57:8080 91.219.238.77:8080 190.52.122.36:8080 112.175.18.180:80 83.239.214.100:3128 23.20.166.87:80 5.79.27.73:80 221.6.169.122:80 111.175.124.206:8000 114.80.149.183:80 115.238.228.53:80 115.25.216.6:80 119.167.231.183:80 119.167.231.184:80 119.57.161.34:80 123.129.214.155:80 125.216.144.199:8080 125.39.66.133:3128 180.96.71.91:80 202.108.77.153:80 202.116.160.89:80 211.140.7.214:9990 211.167.72.130:8909 218.94.1.166:82 221.229.119.186:80 58.215.75.170:80

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Sawah Padi Jadi Padang Jarak Padang Terkukur

assalamualaikum semua~ saya ada gambar di jitra yang jadi sawah padi jadi padang jarak padang terkukur bila musim kemarau..risau juga bila padi tidak di hasilkan beras kan? mungkin ni sementara kot..terima kasih kerana tengok-tengok entri ni..


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Proxy list (update 24/03/2013)

200.28.4.131:80 66.35.68.146:8080 198.154.114.118:8080 173.213.96.229:3128 200.27.175.70:3128 173.255.142.206:3128 192.110.160.24:8080 192.157.49.51:8080 5.34.244.212:8080 75.75.226.72:3128 173.213.113.111:3128 173.193.200.199:3128 66.55.153.226:8080 198.27.79.149:8080 23.29.118.155:3128 5.135.81.16:3128

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Pisang Yang Tidak Berjantung

Salam 1 malaysia.. ini adalah pisang abu dari tepi rumah saya..kejadian alam membuat dia tidak ada jantung sesama sekali..mak saya pun takut nak makan kalau masak..


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 23/03/2013)

198.154.114.118:8080 192.95.14.4:3128 173.213.96.229:3128 212.154.188.26:3128 190.52.124.36:80 180.96.71.91:80 200.27.175.70:3128 173.255.142.206:3128 66.35.68.145:8080 190.52.124.38:80 192.110.160.24:8080 192.157.49.51:8080 218.19.175.236:11111 64.237.49.53:8080 5.34.244.212:8080 173.213.113.111:3128 198.27.79.149:8080 173.193.200.199:3128 66.55.153.226:8080 75.75.226.72:3128 23.29.118.155:3128 63.141.249.37:8080 199.91.172.25:8080 5.135.81.16:8080 210.209.68.194:8080 206.130.99.82:8080 199.231.93.180:3128 74.221.211.12:8080 94.137.239.19:81 192.211.50.176:8080 216.230.230.57:8080 208.68.37.137:8080 91.219.238.77:8080 190.9.128.96:80 212.34.227.242:3128 78.29.9.104:3128 196.207.216.131:3128 111.175.124.206:8000 113.105.65.111:8080 114.80.149.183:80 115.25.216.6:80 119.167.231.183:80 119.167.231.184:80 122.228.80.126:1280 123.129.214.155:80 125.216.144.199:8080 125.39.66.133:3128 14.17.29.112:80 180.96.71.92:80 202.108.77.153:80 202.116.160.89:80 211.140.7.214:9990 218.94.1.166:82 58.215.75.170:80 58.215.88.12:80 60.216.99.222:80 61.135.223.4:7000 61.187.186.150:81

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


hargai lah orang tersayang


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


proxy list (update 22/3/2013)

219.234.82.60:9686 219.234.82.60:7571 219.234.82.60:7806 219.234.82.60:7934 219.234.82.60:8000 219.234.82.60:8081 219.234.82.60:8082 219.234.82.60:8083 219.234.82.60:6588 219.234.82.60:6666 219.234.82.60:8085 219.234.82.60:8087 219.234.82.60:8089 219.234.82.61:13374 219.234.82.61:13669 219.234.82.61:13789 219.234.82.61:14077 219.234.82.61:10080 219.234.82.61:12076 219.234.82.61:12830 219.234.82.61:18204 219.234.82.61:18256 219.234.82.61:18350 219.234.82.61:18404 219.234.82.61:19290 219.234.82.61:19305 219.234.82.61:21725 219.234.82.61:22469 219.234.82.61:23394 219.234.82.61:23684 219.234.82.61:23685 219.234.82.61:24379 219.234.82.61:24656 219.234.82.61:24688 219.234.82.61:27834 219.234.82.61:24809 219.234.82.61:25015 219.234.82.61:25374 219.234.82.61:25782 219.234.82.61:32229 219.234.82.61:34015 219.234.82.61:34032 219.234.82.61:33719 219.234.82.61:33919 219.234.82.61:35150 219.234.82.61:37275 219.234.82.61:36081 219.234.82.61:8525 219.234.82.61:8534 219.234.82.61:8549 219.234.82.61:8558 219.234.82.61:8212 219.234.82.61:9177 219.234.82.61:9300 219.234.82.62:10080 219.234.82.62:10254 219.234.82.62:10430 219.234.82.62:13243 219.234.82.62:13374 219.234.82.62:13489 219.234.82.62:13669 219.234.82.62:13789 219.234.82.62:15238 219.234.82.62:15275 219.234.82.62:16515 219.234.82.62:17130 219.234.82.62:17183 219.234.82.62:17403 219.234.82.62:17657 219.234.82.62:18204 219.234.82.62:18253 219.234.82.62:18256 219.234.82.62:18350 219.234.82.62:23685 219.234.82.62:24379 219.234.82.62:24809 219.234.82.62:25782 219.234.82.62:28134 219.234.82.62:29037 219.234.82.62:29832 219.234.82.62:30607 219.234.82.62:31849 219.234.82.62:32229 219.234.82.62:33142 219.234.82.62:33719 219.234.82.62:33919 219.234.82.62:33925 219.234.82.62:33942 219.234.82.62:16107 219.234.82.62:19279 219.234.82.62:20487 219.234.82.62:21725 219.234.82.62:33948 219.234.82.62:34032 219.234.82.62:34034 219.234.82.62:34043 219.234.82.62:34484 219.234.82.62:35010 219.234.82.62:36081 219.234.82.62:37815 219.234.82.62:33976 219.234.82.62:33987 219.234.82.62:5616 219.234.82.62:6585 219.234.82.62:6588 219.234.82.62:6666 219.234.82.62:6668 219.234.82.62:6672 219.234.82.62:6675 219.234.82.62:6938 219.234.82.62:7261 219.234.82.62:7571 219.234.82.62:7806 219.234.82.62:8000 219.234.82.62:8001 219.234.82.62:8080 219.234.82.62:8081 219.234.82.62:8082 219.234.82.62:5978 219.234.82.62:6022 219.234.82.62:8084 219.234.82.62:8085 219.234.82.62:8087 219.234.82.62:8088 219.234.82.62:8089 219.234.82.62:8090 219.234.82.62:8123 219.234.82.62:8160 219.234.82.62:8180 219.234.82.62:8219 219.234.82.62:8489 219.234.82.62:8628 219.234.82.62:8755 219.234.82.62:8817 219.234.82.62:8888 219.234.82.62:8909 219.234.82.62:8921 219.234.82.62:9000 219.234.82.62:9239 219.234.82.62:9345 219.234.82.62:9415 219.234.82.62:9686 219.234.82.62:6370 219.234.82.62:9917 219.234.82.62:9999 219.234.82.63:13243 219.234.82.63:13374 219.234.82.63:13669 219.234.82.63:13789 219.234.82.63:14392 219.234.82.63:14826 219.234.82.63:15238 219.234.82.63:10080 219.234.82.63:10366 219.234.82.63:16107 219.234.82.63:16158 219.234.82.63:16515 219.234.82.63:17130 219.234.82.63:17183 219.234.82.63:17657 219.234.82.63:18204 219.234.82.63:18350 219.234.82.63:33942 219.234.82.63:33944 219.234.82.63:33948 219.234.82.63:33965 219.234.82.63:34032 219.234.82.63:34034 219.234.82.63:34043 219.234.82.63:34061 219.234.82.63:34366 219.234.82.63:34484 219.234.82.63:35010 219.234.82.63:35543 219.234.82.63:31849 219.234.82.63:33987 219.234.82.63:36377 219.234.82.63:37765 219.234.82.63:37945 219.234.82.63:38806 219.234.82.63:39249 219.234.82.63:6133 219.234.82.63:6370 219.234.82.63:6584 219.234.82.63:6586 219.234.82.63:6588 219.234.82.63:6668 219.234.82.63:6672 219.234.82.63:6938 219.234.82.63:5616 219.234.82.63:5978 219.234.82.63:8082 219.234.82.63:8083 219.234.82.63:8084 219.234.82.63:9000 219.234.82.63:9029 219.234.82.63:9177 219.234.82.63:9239 219.234.82.63:9345 219.234.82.63:9415 219.234.82.63:9686 219.234.82.63:9743 219.234.82.63:9917 219.234.82.63:8089 219.234.82.63:8160 219.234.82.63:8458 219.234.82.73:28670 219.234.82.73:29037 219.234.82.73:29505 219.234.82.73:29625 219.234.82.73:30444 219.234.82.73:30502 219.234.82.73:30503 219.234.82.73:30580 219.234.82.73:31850 219.234.82.73:36081 219.234.82.73:36539 219.234.82.63:8755 219.234.82.73:24701 219.234.82.73:39788 219.234.82.74:32229 219.234.82.74:32251 219.234.82.74:33719 219.234.82.74:33919 219.234.82.74:33925 219.234.82.74:33942 219.234.82.74:33944 219.234.82.74:33948 219.234.82.74:33965

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Picture ni saya buat untuk member saya


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye