Purple Heart Set Pointer

sape nk proxy list??


Inilah Proxy yang Biase Orang Pakai Untuk Website...Saya Nak Share Sikit2...Supaya Semua Boleh Gune..Tapi Jangan Guna Untuk Sesalahan Ya..Enjoy IT!!

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


JOM SEMBAHYANG JUMAAT


Hari Jumaat Adalah Penghulu Segala Hari...Mari Kita Mengerjakan Solat Jumaat Di Masjid...Bagi Kaum Perempuan Pula..Solat Di Rumah Dan Berdoa Untuk Suami/Kekasih/Kawan/Ayah/Abang Dan Adik Kembali Dengan Selamat...Amin...

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


terfikir lak

~Jika kamu mengkagumi akal dan fikiran STEVEN JOBS, dia sudah mati.

~Jika kamu suka nyanyian&tarian MICHEAL JACKSON, dia sudah mati.

~Jika kamu kata MIKE TYSON hebat, dia menangis di depan kaabah.

~Jika kamu kagumi petikan gitar SHAM KAMIKAZE, dia kini mencari keredhaan Allah.

~Jika kamu suka jenaka BOB LOKMAN, dia kini menghambakan diri utk dihina demi Allah.

~Jika dulu kamu suka berdangdut, Raja dangdut IWAN ingin menghabiskan sisa hidupnya dgn berdakwah.

~Jika kamu mengkagumi kekayaan SULTAN BRUNEI, Baginda takut jika tidak melaksanakan hukum Allah.

¤ Nama-nama hebat yang kamu kagumi akhirnya mati. Mereka yang masih hidup pula kini amat gerun dengan Allah.

¤ Percayalah kata RASULULLAH S.A.W. 'Islam akan bangkit di akhir zaman.'
Berdoalah kita agar "kita bukan tergolong dlm golongan yg dalam kerugian.."

Amin..

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


sape nk download lagu hafiz?

Saya ingin berkongsi dengan anda tentang 1 lagu kegemaran saya..tapi jangan terasa ye...bkn semua perempuan jadi macam tu...komen jika link dah crash...terima kasih..





download now

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


assalamualaikum dan selamat tengah hari

hai semua!! ape khabar? dah 2 hari saya tak update..sebab saya busy je keje..hari ini saya akan update untuk anda..hehehe...pagi-pagi lagi dah hujan kat kedah ni..takleh saya nak memotong getah..adoiyai...balik rumah pun tak tahu nak buat apa..jadi saya on9 lah..hari ini saya nak meracun rumput sikit kat depan rumah saya ni..panjang-panjang rumput dia..thanks sudi membaca...

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


PELAMIN PENGANTIN


Assalamualaikum...saya mintak maaf kerana saya lambat update...inilah yang saya design untuk pelamin pengantin...pengantin tu adalah sepupu saya...so..saya kene perah otak..bagai nak gile...nmpk cantik tak?? hehehe..sorry la..saya tak pandai design :P
tp nmpk cantek kan?? hari nie saya penat...jadi tak pergi kenduri kawin...so kene la relex2...
nanti saya update yang lain...

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


kebun yang saya motong


asslamualaikum blogger...
ini lah kebun yang saya motong...tengok la pokok getah bnyk...
hehehe..takleh abes kan sorg nie...lalala..
oke la..saya nak pegi anta rebung kat rumah pak lang...

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


nestum


eeeeeeeee...nmpk teruk kan?? tapi nie la makanan saya..malam2 mcm nie mmg saya makan mcm nie..pastu...rehat jap..n tido....nie untk penghabisan untk mlm nie..sok bru saya akan post yg lain untuk smua blogger reader...selamat malam semua..semoga malam smua bahagia dengan tido :P assalamualaikum...

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


pemandangan hijau


rase mcm best tak tmpat nie...??
best gile taw...tp tmpat nie jaoh dari tmpat saya...
name tempat nie...kat sintok,kedah
saya g sane n tengok pemandangan die menarik..jadi saya take a picture...
saje nak bagi tonton kan untk semua...
oke lah..nnt sy update lg...

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


TARIKH PENGELUARAN MYKAD BARU

Pengeluaran MyKad baru akan dibuat secara berperingkat di seluruh negara seperti berikut:
1) 3 Jan – JPN Putrajaya, JPN Shah Alam
2) 10 Jan – Kluang, Ipoh
3) 14 Jan – Johor
4) 15 Jan – Kuantan
5) 17 Jan – Melaka
6) 20 Jan – Kuching, Kota Bharu
7) 29 Jan – Kuala Terengganu, Pulau Pinang

Bagi permohonan di tempat di atas adalah dalam tempoh sehari, manakala cawangan lain di semenanjung dalam tempoh 10 hari bekerja dan bagi Sabah dan Sarawak dalam tempoh 30 hari.

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Selamat Petang Semua

assalamualaikum~~~
saya baru je balik dari kebun...motong getah la kate kan..lom mandi lg nie...
jap lg nk pegi tgk adik sepupu angkat nikah....
best lak tuuuu..uwaaaaaaaaaaaaa~
diorg da kawin..nape sy belum kawin lg...
takde calon lg kot..hahahahha
nnt sy upload gmbr akad nikah sepupu sy ye...
tggu kemunculan nya nnt :D

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Tidur


Saya Baru Je Balik Dari Mesyuarat Kenduri Kahwin...
Kepenatan lah...nanti jadi pembancuh air~~
syok tu...pengalaman membancuh air dah ada..tapi tak tunjuk bakat...
kali ni la saya hendak tunjuk kan bakat..hehehe (konon2 la tu :P )
ape2 pon saya penat and nak tidur...selamat malam blogger n semua....

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Apekah Hukuman Untuk Orang Ini




Inikah Khafir Yang Telah Menghina Islam???
Ape Yang Perlu Kita Buat Tentang Orang Ini..
1 penghinaan baginya...agak berani die menghina yang maha esa...
mintak maaf jika saya siarkan gambar ini...
tapi saya dah tak tahan lagi....

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


Pagi-Pagi

assalamualaikum smua...di pagi2 hari kul 6 da bgn..
pastu cuci muke..(tak mandi pong...)
dgn taik mate ader melekat sikit2..
sy start la moto cabuk sy untk panaskan enjin..
bila da panas enjin tu...sy terus bwk g kebun ngan moto tu..
biase la pagi2 mesti bwk 40km/j atau 50km/j...
da lepas smpai kat kebun...bru la parking moto n pasang ubat nyamok...
bakar wokok sebatang isap time sejuk2 best...
pastu terus aku mulekan motong...itu la rutin harian memotong...
mmg la "SEKERAP" tu busuk..tapi busuk2 pon duit gak...
huhuhu...smlm sy g kenduri..tapi lupe nk tangkap gmbr..sorry la tak dpt upload pic ye...
semoga kita jmpe lg :P

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


hujan di malam menyambut new year

assalamualaikum...
pagi2 lagi sy bgn2 da hujan...
adeiii...takleh nk motong la mcm nie sbb pokok basah...
tp takpe...hujan ni rahmat...nasib baik sy leh on9 :P
ape kabar semua?? hari nie nk g mane ye...
rase2 mcm nk g uma kenduri lak...kat sni bnyk kenduri lah...
biase la da duduk KEDAH...
sy suke kenduri2 nie...takyah masak nasi kat uma da....
hahahahaha....

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye