Purple Heart Set Pointer

mengapa sering dilukai?


mengapakah hati sering dilukai oleh orang yg betul2 kita syg??? mungkin kerana kita terlalu sayang dekat orang tu..sebab tu dia mengambil kesempatan untk menyakiti hati kita...yelah..bak kata orang jugak..kumbang bkn seekor...bunga bkn sekuntum...tapi nak mencari bunga yang 1 tu...payah...yg dpt tempat kumbang bertandang...aku pelik berlaku nya skrang ini..pertelingkahan faham and bergadoh...tapi seseorang mesti tidak tahan


Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


6 comments:

edda(",) berkata...

pompuan... biasalah... lelaki nie suke main hati kita sebab dia tau ponpuan ramai.. tak heran la kalo lelaki jual mahal!=(

yatie Awang berkata...

mungkin ada hikmah di sebaliknya, cuba fikir2kan

WildSeven berkata...

EHEM2... wah... abg dino kita neh... cun ah blog... hahaha... tapi 1 jer yg ku tak puas hati... apsal ko nya blog neh asal klik pautan jer mesti bukak tab baru... nyusahkan beb... sampai sederet kat mozilla aku neh... tab dari blog ko neh jer... hehe... komen positif neh... baru orang ada mood nak bukak dan share dengan ko apa saja tentang blog neh... jangan marah ehh... peace no war.. bak kata omputih laa... heheheheh chow! salam!

syamz berkata...

ouhh..pasal tu ea..aku buat tu sbb nk bg keje sng sket...kdg2 org tktaw mcm mane nk bkk tab tu..sbb tu aku buat care mudah sket..hehehe..nnt la aku tukar..sbb aku kat kg lg nie...kui3

Tanpa Nama berkata...

mencintai seseorg dgn seikhlas aty...
menyayangi seseorg krna seadanya die...
insyaAllah..ad jodoh x kemne..

MenazChentaManez berkata...

utk menjadikan kita lebih tabah..

Catat Ulasan