Purple Heart Set Pointer

updater untk 5 minit...

haha..takde ape2 pon..saje nk conteng....mcm life aku gak lah...takde ape...cume nk isi memori aku je...he he he...aku nk tnye korg2 smua yg tngk blog aku ni..."PENTING KE IRC TU?" haa...ni soklan untk korg semua...jawapan die..ada pada korg sndiri..ekkekkeke...cerita aku lah..(ehem2...) pagi tadi aku g kat klinik...sblm g pasar...few...doktor nie mcm main2 kan aku lak...ekkekekkek...die ckp otak aku damage sngt2..sbb tak tido...n maybe kalo berlarutan aku akan hadapi penyakit amesia? aku pon x faham ngan doktor nie...nk je aku cepuk2...kekekek..nasib la doktor tu baik...kakkakakka...iyer2 aku mmg tak suke tido mlm..sbb aku takmo mimpi yg sape ulang balik pada aku...tp kalo aku tak tido mlm..aku tggu sape ye? (tggu malaikat maut datang cabut nyawa kot) kekekkekeke...bosan la life aku nie...ape nk buek eh? adeii...lupe nk ckp lak...aku ader ikan laga!!!!! wew~~~ die teman aku kat uma nie..he he he..bg mkn je keje aku...wakkakak!~ tp..die takleh idup lame..leh ke teman kan aku? (fikir2 jgn x fikir) aku rase penat sngt...ngantuk..pening..wew~ tp xnk lak tido! siot jek kan? hahaha..ni la update aku...bkn ader ape2 pon..hanye memberitahu jek..kui2~ kalo ader ape2 nnt..letak la kat shoutbox tu..

Terima Kasih Sila Comment Atau Share ye


0 comments:

Catat Ulasan